onsdag 11 juli 2012

Amritsar

Idag bar det av mot Amritsar. Vi har nu lämnat bergen och "kylan" bakom oss och tagit oss ner till låglandet och den härliga värmen. På vägen stannade vi för att köpa mango av en liten indier som stod vid vägkanten. Himelskt gott, kommer inte kunna äta mango hemma igen. Lite senare blev det kisspaus ute i det fria. Jag och Johanna gör vårt bästa för att gömma oss från nyfikna blickar. Några vägarbetare löser situationen genom att omplacera sig så att de helt ogenerat kan stirra på oss.
När vi kommer fram till hotellet ser det väldigt fint ut. Lite för fint... efter lite strul vid receptionen inser vi att vi hamnat på fel hotell. Vi och väskor packas in i bilen så bär det av igen. Chauffören verkar lite vilsen i den här staden men som tur är möter helt plötsligt managern från hotellet oss i en korsning och visar oss vägen från en motorcykel. Kvällen har vi spenderat vid det gyllene templet och blivit attackerade av indier och deras kameror.   

3 kommentarer:

  1. Vilket fantastiskt foto, det ser ut som ni får en fin tid i Amritsar också!

    SvaraRadera
  2. Vilket vackert hus (tempel)ni har fått på bild.

    Hpppas det kommer mera bilder som vi kan få se snart. Ni verkar få vara med om det mesta på denna resa men allt verkar lösa sig till slut. Hoppas alla mår bra nu. Kram Yvonne o Ove

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera